Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenfeesten op locatie

Dinerspel.nl


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Carabische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van n van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door n van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea ’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vrselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl.
 


Dinerspel.nl-moordspel-soapdiner

Maffia-Spel


Maffia-Spel, wie wordt de rijkste familie? Maffia-Spel is een spel voor groepen vanaf 20 tot 100 spelers en kan op elke locatie worden gespeeld.

De groep wordt opgedeeld in een aantal Maffia-families, de Godfather wordt gekozen en het spel kan beginnen. Het spel wordt in ronden gespeeld.
De Godfather ontvangt na elke ronde instructies van de spelleiding hoe zijn of haar familie meer geld kan verdienen in de volgende ronde.

Het Maffia-Spel wordt gespeeld op een locatie die u heeft georganiseerd.

Via de website kunt u ook naar de andere spelen gaan:
FBI-Spel: voor groepen vanaf 10 tot 25 spelers
Bier-Spel: voor groepen vanaf 20 tot 100 spelers
Gangster-Spel; voor groepen vanaf 12 tot 20 spelers
Moord-Spel: voor groepen tussen ca. 16 tot 30 personen
Drugs-Spel: voor groepen van 20 tot 100 spelers

Maffia-Spel
T +31 (0)6 - 48 98 06 36
e-mail
www.maffia-spel.nl
 
Vrijgezellenfeesten in de regio:
Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home