Verloven-Trouwen.nl

TrouwideeŽn Bruiloft Trouwfeest

Home | Zoek op thema

Bruidsreportage

Lifetime Visual Adventures Foto- en Videoreportages


Een andere kijk op Foto- en Videoreportages.

Al jaren uniek in album verwerking en video-montage. Wij besteden hier, in tegenstelling tot de meeste fotografen, veel tijd, creativiteit en zorg aan.

De fotoreportage wordt geleverd inclusief een standaard foto-album of een mooi digitaal foto-album, maar u heeft de keuze uit een grote verscheidenheid aan albums, waarbij er voor sommigen een meerprijs geldt.
Verder ben ik gespecialiseerd in alternatieve albums die o.a. uit India en Thailand komen en vaak volledig natuurlijk zijn geproduceerd. Deze albums zijn zeer bijzonder en prachtig van vormgeving. De meeste albums hebben bovendien ook nog bijpassende receptiealbums.

Er bestaat eventueel de mogelijkheid om u kosteloos een demo-DVD met een compilatie van onze videoreportages toe te sturen.

We komen kosteloos en vrijblijvend aan huis.
Al jaren een begrip in geheel Nederland.
Kijk voor mooie voorbeelden op onze site.
Werkzaam door heel Nederland.

Lifetime Visual Adventures
tel. 0527 - 200169
mob. 06 - 23415456
e-mail: lifetime-video-foto@wanadoo.nl
www.lifetime-video-foto.nl
 

Lifetime-Visual

 


 

Fotostudio IMAGE - Sittard (Limburg)


Voor je mooiste dag laat je natuurlijk niets aan het toeval over: voor de fotografie schakel je dan natuurlijk de specialist in.

Bel even voor een vrijblijvend maar persoonlijk gesprek in de vernieuwde presentatieruimte en bekijk onze inspirerende en schitterende showalbums.

Fotostudio IMAGE
gsm 06 - 53 70 24 95
e-mail
www.bruids-fotograaf.nl

 

 


 

ASPR Andy Soewandi Producties - Leidschendam (Zuid-Holland)


Andy Soewandi is een specialist in (bruids)fotoreportages.
Vanzelfsprekend kunnen wij ook andere vormen van fotografie voor u verzorgen.

Onze reportages worden uitsluitend opgenomen op professionele kleurenfilms, dus bewust geen digitaal, omdat we nog steeds kwaliteit belangrijker vinden dan besparen op materiaal.
Er worden alleen kleurvergrotingen van ons vaklaboratorium gebruikt, waardoor scherpte en kleur van bijzondere kwaliteit zijn. De kleurvergrotingen worden op een artistieke, maar toch strakke manier gemonteerd in luxe albums in de kleur van uw keuze.

Wij werken door heel Nederland.

Andy Soewandi Producties
tel. 070 - 327 14 96
gsm 06 - 24 21 80 02
e-mail
www.aspr.nl

 


 


 

Dini Slot Fotografie - Pesse (Drenthe)


Al geruime tijd is Dini Slot actief als fotografe. Specialisatie is daarbij de bruidsfotografie. Natuurlijk wordt een familie- of kinderportret ook niet uit de weg gegaan.

Na een flink aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij andere fotografen werd  in 1998 de stap naar zelfstandigheid gezet. Werken naar eigen inzicht en gevoel waren daarbij de redenen.  Belangrijkste drijfveer is het willen leveren van kwaliteit. Kwaliteit die voortvloeit  uit de hang naar perfectie. Met name compositie, gebruik van licht, het vastleggen van emotie en de voortdurende innovatie, leiden tot een resultaat , waar elke klant  tevreden over is.

De constante drang om haar fotografie naar een hoger niveau te brengen, leidde in november 2000 tot het licentiateship van het Dutch Institute of Professional Photography. Een erkenning die recht doet aan het hoge niveau van fotografie van Dini Slot.

Dini Slot Fotografie
tel. 0528 - 24 12 42
e-mail
www.dinislot.nl
 


 


 

Fotografie Wim van Velzen - Veenendaal (Utrecht)


Je huwelijksdag wil je mooi in beeld hebben - foto’s van jullie zelf, van wat er gebeurt, van je vrienden en familie, van details die je zelf na afloop al weer vergeten was.  Maar je wilt niet de hele dag een fotograaf om je heen, die je allerlei poses opdringt!

Ik doe verslag van jullie prachtige dag, zonder in de weg te lopen. Foto’s op locatie maken we in nauwe samenwerking.
Mooi ontspannen foto’s, in een stijlvol album zonder poespas!

Ik bied een ruime keus aan albums, van groot tot klein, van klassiek tot modern, van leer tot aluminium en frost-glas. Ook de bladen zijn er in allerlei soorten en  kleuren. De keus is aan jullie! In principe is de afwerking van het album strak; het verhaal en de foto’s staan centraal en niet het inplakwerk. Om het verhaal van jullie bruiloft mooi te vertellen, maak ik gebruik van verschillende formaten foto’s, waaronder een aantal op het grote 27x27 formaat. De plaats van de foto’s op de bladzijden zorgen voor een vloeiend verhaal, verteld met ritme. Wat biedt een mooiere herinnering aan een geslaagde trouwdag, dan een set fraaie foto’s in een stijlvol album?

Ik werk door heel Nederland!

fotografie Wim van Velzen
tel. 0318 - 55 14 31
e-mail
www.fotografiewimvanvelzen.nl

 


 


 

Te Pas Foto - Zoetermeer (Zuid-Holland)


Te Pas Foto is de naam van de onafhankelijke nationaal en internationaal opererende fotograaf
Ed te Pas.
Reeds al vanaf kinds af aan bezig met en bezeten van de fotografie. Door scherpe observatie van mensen in het algemeen weet hij die dingen vast te  leggen in zijn werk en zgn. candids.
Door strenge selectie van zijn foto’s bewaart hij de kwaliteit “elke foto moet een gevoel oproepen, welke dan ook” is zijn motto.

Voor een onvergetelijke trouwdag, zijn goede foto’s een belangrijke factor. Onze filosofie is: U de dag en emoties via de foto’s telkens weer te laten herbeleven! U wilt geen teleurstellingen en van een professionele fotograaf mag u de nodige kwaliteit verwachten. Daarom investeert Te Pas Foto ook in de laatste  technieken, innovatieve producten en laatste technieken op het gebied van reproductie en albummaterialen. Besparen op het fotowerk, waarnaar u jaren zult kijken, is ook niet in overeenstemming met al uw investeringen in kapper, kleding en dergelijke.

De fotografische stijl zal met u worden besproken en de fotografie zal in overeenstemming met het verloop van uw huwelijksdag worden gepland. Alle locaties  waar gefotografeerd wordt, zijn bij de fotograaf bekend voor uw trouwdag. Als u niets aan het toeval wilt overlaten, biedt Te Pas Foto de mogelijkheid tot het maken van een proefsessie.

Te Pas Foto
tel. 079 - 316 04 24
fax 079 - 316 04 35
e-mail
www.tepasfoto.nl

 


 


 

Pro-foto - Enschede (Overijssel)


Trouwen doe je niet zomaar iedere dag. Het is een zeer belangrijke gebeurtenis met veel emotie! De enige tastbare herinnering die overblijft, buiten de trouwringen om, is een goed fotografisch verslag van jullie trouwdag. De mooiste dag van jullie leven verdient het dan ook om vastgelegd te worden in mooie beelden. Een schitterende bruidsreportage helpt beslist om de herinnering vast te houden.

Wij maken van jullie mooiste dag de allermooiste foto’s. Bij Pro-foto houden we ons tijdens de fotosessies niet aan een strakke regie maar wordt er in een ongedwongen sfeer met veel humor en vrolijkheid een reportage gemaakt. En foto’s in elke kleur die jullie maar willen. Wij beperken ons niet alleen maar tot sepia. zwart-wit en de normale kleurenfoto’s. Er is echt veel meer mogelijk.
We maken van meerdere foto’s een digitale compositie, een trend ontsproten uit onze eigen fantasieŽn en ideeŽn. Nog mooier en emotioneler worden de foto’s in het album! EMOTIE is een(het) belangrijk(ste) onderdeel in onze reportages!
Daarbij fotograferen we, nu geheel digitaal, ook veel details; het boeket, de ringen, allerlei kleine details.

Een videoreportage of een videoclip behoren ook tot de mogelijkheden.

Pro-foto
gsm 06 - 22 40 79 42
www.pro-foto.nl
 


 


 


   Home | Zoeken op thema

   Trouwen in Drenthe
   Trouwen in Flevoland
   Trouwen in Friesland
   Trouwen in Gelderland
   Trouwen in Groningen
   Trouwen in Limburg

 
   Trouwen in Noord-Brabant
   Trouwen in Noord-Holland
   Trouwen in Overijssel
   Trouwen in Utrecht
   Trouwen in Zeeland
   Trouwen in Zuid-Holland

   
   Verloven-Trouwen.nl
   Richard Rodgersstraat 26
   3543 CN Utrecht
   Tel. 030 6700619
   info@verloven-trouwen.nl