Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Feestlocaties in Drenthe

Party- en Congrescentrum Het Stadshuys  - Assen


In de watten gelegd worden door een echte butler? Genieten van een heerlijk buffet?
De dag na je bruiloft al kijken naar foto’s van het feest op internet? Het is slechts een aantal van de vele mogelijkheden die Party- en Congrescentrum Het Stadshuys biedt.
Het Stadshuys heeft alles in huis om recepties en/of feesten goed te laten verlopen.

Je kunt de complete organisatie zelfs (bijna) helemaal uit handen geven, want bij Het Stadshuys wordt overal aan gedacht.
Alles wordt natuurlijk met de betrokkenen besproken en daardoor kan men een bruiloftsfeest zo in (laten) richten als men dat zelf wil. Van welkomstcocktail tot hapjesbuffet. Binnen Het Stadshuys kan met genieten van een uitgebreid warm of koud buffet. Of kiezen voor een eenvoudige lunch of voor een hapjesbuffet later op de avond? Het Stadshuys zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en adviseert daar waar nodig is.

Het Stadthuys
tel. +31 (0)592 40 65 42
fax +31 (0)592 40 61 67
e-mail
www.hetstadshuys.nl
 


Sport- en evenementencentrum DeSmelt - Assen


Gelegen nabij de A28 in hartje Drenthe, vindt u DeSmelt; een unieke  accommodatie in het noorden van het land. Uniek omdat De Smelt multifunctioneel is.
Er zijn vele mogelijkheden; voor wat betreft klein- of grootschalige evenementen, beurzen, zakelijke bijeenkomsten en (personeels)-feesten. Daarnaast biedt DeSmelt volop gelegenheid voor water- en ijsrecreatie.

In DeSmelt kunt u terecht voor elk soort feest, van bruiloft en receptie tot familie- en personeelsfeest. De twee ruime feestzalen zijn elk voorzien van een royale dansvloer en een luxe bar.
 
Trouwen, een unieke belevenis voor ieder.
Na vaak maanden van voorbereidingen  komt dan eindelijk die bijzondere dag.
DeSmelt begrijpt als geen ander dat deze dag u op het lijf geschreven moet zijn, uw wensen staan voorop en belangrijker nog.... eventuele zorgen mag u tijdens deze dag zeker niet hebben.
DeSmelt biedt u jarenlange ervaring in het verzorgen van allerlei feesten en partijen.

Graag nodigen wij u dan ook uit om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in de feestlocaties van DeSmelt, wellicht de locatie voor uw geslaagd huwelijksfeest!

DeSmelt
tel. 0592 - 35 60 00
e-mail
www.desmelt.nl
 


Grill & Partijenboerderij ’t Beukenhof - Roden


Gelegen in een pittoresk dorp, omringd door weilanden en grenzend aan het Hullenbos ligt
’t Beukenhof. Een fraai gerestaureerd boerderij in een prachtige landelijke omgeving.
Terwijl u binnen nog een typisch oud-Drentse sfeer proeft bieden ruime terrassen buiten u de mogelijkheid om van de omgeving te genieten. Als het om culinaire verwennerij gaat, kent ’t Beukenhof verschillende mogelijkheden. De keuze is aan u.

Wilt u met uw gezelschap van onze koffietafel genieten of dacht u meer aan een uitgebreid buffet met borrelgarnituur? Wilt u een 4-gangen diner of liever een warm of koud buffet? Denkt u aan fonduen of aan onze alom geroemde barbecue-arrangementen?
 
Bruiloften, jubilea, personeelsfeesten, verenigingsbijeenkomsten en andere feesten. ’t Beukenhof heeft er vaak een onvergetelijke dag van gemaakt.
Met een totale capaciteit van ongeveer 400 gasten biedt ’t Beukenhof u de mogelijkheid van 5 verschillende, en uiterst sfeervolle zalen: de Kiep, de Hut, de Schuur, de Deel en de verrassende Bos-serre met een tropisch karakter en een capaciteit van circa 200 personen. Alle zalen zijn ook gecombineerd te gebruiken.

Met andere woorden ’t Beukenhof is de plek bij uitstek om uw feest of partij tot een unieke aangelegenheid te maken.

’t Beukenhof
tel. 050 - 501 79 12
fax 050 - 501 39 96
e-mail
www.beukenhofroden.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Drenthe - Feestvieren op het water