Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Feestlocaties in Flevoland

Hotel Het Galjoen - Dronten


Hotel Het Galjoen is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van bruiloften, partijen en diners.
Het hotel ligt in het centrum van Dronten en heeft zeer veel vrije parkeerplaatsen tot haar beschikking.
Achter het hotel liggen onze zalen met capaciteit tot 350 personen, deze kunnen aan ieder gewenst aantal gasten aangepast worden.

In al die jaren hebben onze medewerkers de nodige ervaringen opgedaan die u van pas komen. Daarom menen wij, als medewerkers van Hotel Het Galjoen, dat een organisatie van zo’n dag niet in een half uurtje doorgesproken kan worden. Wanneer u met ons een afspraak maakt, informeren wij u uitvoerig over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Hotel Het Galjoen
tel. 0321 - 31 70 30
fax 0321 - 31 58 22
e-mail
www.hotelhetgaljoen.nl
 


Steakhouse Stake 5 - Lelystad


Op het oudste stukje grond van Lelystad, het Werkeiland in Lelystad-Haven, is het gezelligste restaurant van Lelystad gevestigd: steakhouse Stake 5 !
Bij Stake 5 kunt u in een country-achtige, gastvrije en ongedwongen huiselijke sfeer genieten van een heerlijke steak maaltijd. En betaalbaar! Maar ook voor een gezellig avondje uit of gewoon voor een bak koffie bent u van harte welkom.

Zelfs voor bruiloften en partijen is Stake 5 de perfecte locatie. Een bruiloft vieren is pas echt feest bij Stake 5. Wij zorgen voor de koffie en gebak, belegde broodjes, zoutjes, bittergarnituur (warm of koud) en de gezellige sfeer van onze feestzaal. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw bruiloftsdiner of -buffet bij ons te houden.

Wij staan open voor al uw wensen en suggesties, niets is immers zo persoonlijk als een bruiloft.

Restaurant Stake 5
tel. 0320 - 26 05 72
www.stake5.nl

 


Restaurant Scheepsrecht - Lelystad


Gelegen aan het water met een prachtig uitzicht over de jachthaven en het IJsselmeer is het Restaurant Scheepsrecht in Lelystad en omgeving uniek te noemen. De veelzijdigheid maakt het tot een uitgelezen locatie voor uiteenlopende gelegenheden.

Bij “Scheepsrecht” bent u aan het goede adres voor een informeel diner in een sfeervolle omgeving. Wij bieden een uitgebreide kaart met tal van heerlijke en betaalbare gerechten.
Voor grote gezelschappen is vanzelfsprekend een beperkte menukeuze op zijn plaats. Wij bieden u een vijftal smaakvolle keuzemenu’s die met zorg door onze chef kok zijn samengesteld.

Heeft u iets te vieren; een verjaardag, jubileum, trouwdag of zoekt u een locatie voor een bedrijfsdag etc. Wij verzorgen het graag voor u in een van onze Partyzalen. Met onze Serrezaal, Schepenzaal en Ankerzaal hebben wij de perfecte locatie voor ieder evenement van 15 tot 150 personen.
Wij bieden u verschillende mogelijkheden van een hapjesbuffet tot een creatief samengesteld culinair koud/warm buffet.

Restaurant Scheepsrecht
tel. 0320 - 23 29 03
www.scheepsrecht.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Flevoland - Feestvieren op het water