Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Feestlocaties in Groningen

Hotel-Restaurant Landgoed Ekenstein - Appingedam


Landgoed Ekenstein in Appingedam ligt ongeveer twintig minuten rijden van de stad Groningen.

Op onze website vindt u informatie over onze faciliteiten en arrangementen, maar ook over de omgeving en de geschiedenis van ons landgoed.
Of u nu zoekt naar de mogelijkheden voor een comfortabel verblijf in ons hotel, een goed geoutilleerde vergaderruimte, een sfeervolle, historische ambiance voor uw feest, een culinair hoogstandje voor lunch of diner in een authentieke ridderzaal, of rust en ruimte in de omgeving: hotel restaurant Landgoed Ekenstein is de aangewezen plaats.

Hotel-Restaurant Landgoed Ekenstein
tel. 0596 - 62 85 28
fax 0596 - 62 06 21
e-mail
www.ekenstein.com
 


Cafť Restaurant De Paalkoepel - Haren


Dichtbij de dynamische stad Groningen ligt het rustgevende Paterswoldsemeer. Op het voor velen meest idyllische plekje aan dit mooie meer, vindt u Cafť Restaurant “De Paalkoepel”.
Hier kunt u in alle rust genieten van een lekker kopje koffie, een lichte of stevige lunch of een eersteklas diner. Ook grotere  groepen kunnen zich laten verwennen door onze chefkok en sous chef, die met  hun eigenwijze interpretatie van de klassieke Franse gastronomie, een mediterrane invloed hebben gecreŽerd.

Hier heerst altijd een gezellig sfeertje: makkelijk en ongedwongen. In de zomer openen wij onze deuren en schuifpuien, die toegang geven naar onze balustrade en via de trap een intiem terras op het water. Geniet in onze serre van het unieke panorama uitzicht over het Paterswoldse meer.

Deze historische ambiance is bijzonder geschikt voor uw besloten partijen en biedt plaats voor diner buffetten en recepties tot 150 gasten. Gecombineerd met alle moderne voorzieningen, zijn dit de ingrediŽnten om elke bijeenkomst tot een succes te maken.
De Paalkoepel is het gehele jaar geopend.

Cafť Restaurant De Paalkoepel
e-mail
www.depaalkoepel.nl
 


Indoorstrand B’nnenpret - Groningen


B’nnenpret is hťt indoorstrand van Noord Nederland. Op 600 m≤ strand organiseren we bijna alles. VariŽrend van beach- en volleybaltoernooien tot kinderfeestjes, van personeelsfeesten tot barbecues en van introductiedagen tot workshops.

B’nnenpret kan u een volledig verzorgde dag aanbieden variŽrend voor groepen van 4 tot 400 mensen inclusief complete catering. Ook bruiloftsfeesten kunnen op het strand georganiseerd worden.
Hiervoor kunnen we tot circa 400 gasten op het strand ontvangen. Uw gasten kunnen we bijvoorbeeld een Afrikaans buffet aanbieden, inclusief djembee spelers die met hun muziek voor een ontspannen sfeer zorgen.

Maar natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Zo organiseren wij karaoke, feesten met live muziek, themafeesten, salsa parties en swingfeesten.

Indoorstrand Binn’npret
tel. 050 - 549 76 99
fax 050 - 549 74 41
e-mail
www.strandnoorddijk.nl

 


Balk Zalencentrum - Zuidhorn


Wij verzorgen uw partij op maat!

U kunt ons vinden aan de mooiste laan van het dorp Zuidhorn. Wij zijn een horecabedrijf met een lange gastvrije traditie.
Bij ons treft u een perfecte ambiance aan  met een breed scala aan mogelijkheden voor zowel feestelijke als zakelijke ontmoetingen. Er is een bijzonder schilderachtige tuin en ruime parkeergelegenheid bij het bedrijf. Bus- en treinverbindingen vindt u op loopafstand. Het is een echt familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat en op dit moment gerund wordt door de derde generatie van de familie Balk. Dit komt tot uiting in goed gastheerschap, oog voor detail en individuele aandacht voor de gast. In ons bedrijf kunt u nog volop genieten van het goede des levens.

Onze gastvrijheid uit zich in: prachtige ambiance, fraaie tuin (met terras) voor o.a. uw fotoreportages, trouwlocatie sinds 2002, uitstekende keuken voor zowel diners als buffetten, diversiteit in zalen qua grootte en inrichting, goede en vriendelijke bediening en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Wie bij Balk is geweest, begrijpt waarom zovelen terugkomen.

Balk Zalencentrum
tel. 0594 - 50 21 43
fax 0594 - 50 55 34
e-mail
www.balk-zalencentrum.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Groningen - Feestvieren op het water