Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Feestlocaties in Noord-Holland

Regardz Planetarium Amsterdam Zuid-Oost - Amsterdam ZO


Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie trouwdag zal een dag worden om nooit te vergeten! Regardz Planetarium Amsterdam Zuid-Oost draagt daar graag een steentje aan bij... Wij bieden jullie een exclusieve locatie met een sfeervolle ambiance. Het bijzondere pand vormt een prachtig decor voor jullie trouwfeest, receptie of diner.
Regardz Planetarium Amsterdam Zuid-Oost is uniek gelegen in één van de mooiste parken van Amsterdam, te weten het Gaasperpark. Ideaal voor het maken van een schitterende fotoreportage.

Regardz Planetarium Amsterdam Zuid-Oost beschikt over 12 multifunctionele zalen welke de juiste entourage voor jullie trouwfeest garanderen. Het is mogelijk een  podium en dansvloer te plaatsen in de zaal, zodat jullie en je gasten optimaal kunnen genieten van de muziek en/of entertainment en
uiteraard de voetjes van de vloer kunnen doen.
Hiernaast beschikt Regardz Planetarium Amsterdam Zuid-Oost over drie ruime restaurants.

Onze medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring in het organiseren van trouwfeesten. Wij kunnen de meest uiteenlopende zaken regelen, zoals bloemen, bruidstaarten en fotoreportages om jullie de zorg uit handen te nemen.

Regardz Planetarium Amsterdam Zuid-Oost wenst jullie alvast veel geluk, liefde en een mooie trouwdag!!

Regardz Planetarium Amsterdam Zuid-Oost
tel. 020 - 651 85 85
fax 020 - 651 85 00
e-mail
www.regardz.nl

 


Riche Zandvoort - de partylocatie aan zee! - Zandvoort


Grand cafe restaurant Riche is een unieke locatie gelegen in de duinen van Zandvoort.
Wij zijn het gehele jaar geopend voor lunch en diner en verzorgen daarnaast vele feesten en partijen van 5 tot 3.000 personen. Op onze unieke locatie zijn er vele mogelijkheden te realiseren; maak uw wensen kenbaar en wij zullen er alles aan doen deze ten uitvoering te brengen.

Sinds mei 2003 heeft de gemeente Zandvoort toestemming gegeven voor het ‘trouwen op locatie’. Daarmee is het mogelijk geworden om de huwelijksplechtigheid plaats te laten vinden bij onder andere Grand café restaurant Riche!
Aansluitend aan de ceremonie behoren een receptie, diner en/of feestavond tot de ontelbare mogelijkheden van Grand café restaurant Riche, bij mooi weer zullen wij uiteraard ook een gedeelte van ons terras voor u reserveren.

Riche Zandvoort
tel. 023 - 571 25 53
fax 023 - 572 04 89
e-mail
www.richezandvoort.nl
 


Restaurant De Rijd - Nieuwe Niedorp


Restaurant de Rijd is een romantische locatie voor uw huwelijksfeest.

Vanuit de Leyerpolderzaal kijkt u uit op het water van de Rijd, de zaal heeft een  eigen terras bij mooi weer kunt u hier uw bruidstaart aansnijden of heerlijk dineren. De Leyerpolderzaal is ook zeer geschikt voor de verzorging van uw receptie en/of avondfeest. 
Ook onze “Serre” en “Bistro” zijn geschikt voor uw diner en/of huwelijksfeest. Uw bruidstaart kunt u natuurlijk ook aansnijden op de salonboot de Gouden Driehoek. Ook kunnen wij een koffietafel of koud buffet verzorgen. De salonboot heeft een volledige bar, een voor- en achterdek en kan aan beide zijden geopend worden. Door de geringe diepgang komt de salonboot op de mooiste plekjes van de Noordkop.

Wij bieden u diverse huwelijksarrangementen maar denken ook graag met u mee voor uw perfecte feest naar uw eigen smaak en ideeën. Kom eens langs dan geven wij u graag een rondleiding.

Restaurant De Rijd
tel. 0226 - 41 19 83
fax 0226 - 41 16 57
e-mail
www.derijd.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Noord-Holland - Feestvieren op het water