Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Feestlocaties in Overijssel

Kampkuier catering - Earbrinkhoek


Genieten, Gastvrijheid en Gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij weten dan ook waar het bij u, als genieter en liefhebber van ‘de goede dingen in het leven’, om draait. Of het nu gaat om een knus avondje dineren in onze Bistro, een gezellige bruiloft in een van onze feestelijk aangeklede zalen of een bedrijfsfeest voor ruim 1.000 gasten; het team van Kampkuiper staat graag voor u klaar.

Een bijzonder huwelijksfeest?
Een exclusief bruidsarrangement?
Een niet-alledaagse trouwlocatie?
Een zorgeloze huwelijksdag?
Kun je één of meerdere vragen met “JA, IK WIL...” beantwoorden? Dan nodigen wij je van harte uit om eens een afspraak te maken. Bij een speciaal feest zijn het juist de “kleine accenten” die onze grootste  aandacht hebben. In een persoonlijk gesprek kunnen wij natuurlijk diverse mogelijheden en arrangementen toelichten. Tenslotte wil je als (aanstaand) bruidspaar dat een dergelijke dag vlekkeloos verloopt en tot in de puntjes is verzorgd... Pas dan wordt het feest ook jullie feest !

Kampkuier catering
tel. 0546 - 86 69 20
e-mail
www.kampkuiper.nl
 


Aktief Overijssel - Hellendoorn/Rijssen


Aktief Overijssel is een in- en outdoor organisatie met vestigingen in Rijssen en Hellendoorn.
Zij hebben legio mogelijkheden om u en uw gasten op een uitstekende en goed verzorgde manier te vermaken. Dit kan heel sportief met survivaltochten, maar ook iets passiever met diverse themafeesten: Schotse avond, Boeren avond, Viking avond, Suydafrikaanse avond, Bruisende Bruiloft, Klompjes arrangement en indien u een dag en een avond wilt vullen, de ‘Western Day and Evening’ met een echte overval op een huifkar.

Aktief Overijssel heeft daarnaast ook rondvaarttochten, kano- en fietsverhuur.

Aktief Overijssel
tel. 0572 - 33 09 26
e-mail
www.aktief-overijssel.nl

 


Aktief Overijssel

Restaurant de Bagatelle - Marienheem (Raalte)


Uw trouwfeest in de Bagatelle

Een prachtig momumentaal bedrijf met luxe ingerichte zalen. Een feest waar u en uw gasten jaren later nog met plezier op terugkijken. In het kort gezegd is dat ons uitgangspunt bij het organiseren en uitvoeren van uw feest.

Voor de mooiste dag van jouw leven heeft De Bagatelle diverse invullingen: van een intiem feest tot een feest waarbij het dak eraf gaat. De indeling maken wij aan de hand van jullie wensen. Wat ons betreft kan het niet gek genoeg. Samen met de prachtige locatie en de concurrerende prijzen die De Bagatelle hanteert, belooft jullie dag héél bijzonder te worden.

Vanaf juni 2004 is het mogelijk om in ons restaurant te trouwen. U maakt afspraken met de gemeente en de ambtenaar van de burgerlijke stand en wij doen de overige organisatie. En stel je eens voor dat het stralend weer is. Trouwen onder de hooikap in onze mooie tuin is dan ook mogelijk.

Restaurant de Bagatelle
tel. 0572 - 35 84 84
e-mail
www.bagatelle.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Overijssel - Feestvieren op het water