Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Feestlocaties in Zuid-Holland

2B-Home Party Centre - Zoetermeer


Voor een geslaagde feestavond als hoogtepunt van uw bruiloft bent u bij 2B-Home Party Centre aan het juiste adres! 2B-Home biedt u een ruime diversiteit aan mogelijkheden om uw feestavond geheel op uw wensen in te richten. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreide receptie, een avondvullend buffet met entertainment of een feestavond met DJ, live muziek of een themafeest. Wij bieden diverse  thema’s zoals de loungeparty, black&white, saturdaynight-fever, las vegas e.a.

2B-Home Party Centre biedt ook kant en klare feestarrangementen bestaande uit bijv.: zaalhuur, dansvloer, welkomstcocktail, drankuitkoop en hapjes.

Voor uw huwelijksvoltrekking bent in het romantische prieel van 2B-Home Party Centre aan het juiste adres. Vervolgens zorgen onze medewerkers voor een feestelijke afsluiting met bijv. bruidstaart en champagne, alvorens te gaan genieten van één van onze uitgebreide buffetten.

2B-Home Party Centre is makkelijk te bereiken met de auto en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.
Het openbaar vervoer ligt binnen 200 meter bereik en is dus ook een prima alternatief!

2B-Home Party Centre
tel. 079 - 316 00 66
e-mail
www.2b-home.nl
 


Restaurant ’t Drieluik - Den Haag


Wilt u uw bruiloft vieren? Bel ons voor de mogelijkheden.
Dat de belangrijkste dag uit uw leven vaak uw bruiloft is, weten wij van ’t Drieluik maar al te goed. Velen uit Den Haag en omstreken gingen u voor.  Alles tot in de puntjes geregeld. En misschien wel net zo belangrijk: met zo’n sfeer en uitstraling van ’t Drieluik wordt dit echt een dag om nooit te vergeten.

Kom eens vrijblijvend langs en u zult direct gecharmeerd zijn van deze prachtige locatie.
Wij hebben er alles aan gedaan om de authentieke stijl van dit pand samen te laten lopen met de gezelligheid en knusse sfeer die hierbij horen. We hebben verschillende zalen en ruimtes.  Of u nu een groot of een klein feest wilt organiseren, de ruimte blijft met 20 mensen of 150 mensen knus en gezellig.

In de zomer, het voor- of najaar met mooi weer is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld het buitenterras erbij te gebruiken.
Voor de kinderen is er een  speciale kamer ingericht met speelgoed, video en boeken.  Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze cateringservice.

Restaurant ’t Drieluik
tel. 070 - 360 55 16
fax 070 - 363 58 55
www.drieluik.com

 


Restaurant de Lickebaershoeve - Maasland


In de groene Kralingerpolder, langs het riviertje De Gaag, ligt onze Lickebaertshoeve.
In deze verbouwde boerderij nodigen wij u en uw gasten van harte uit voor een diner op topniveau, een receptie, een vergadering of andere bijeenkomsten waarbij de sfeer een sleutelrol vervult.

Eenmaal in onze boerderij, met uitzicht op de polders, kunt u genieten van onze culinaire prestaties en het rustige landschap.
In eerste instantie is de Lickebaertshoeve een à-la-carte-restaurant waarin wij dagelijks kwaliteit en gastvriendelijkheid bieden. Daarnaast heeft de hoeve enkele ruimtes die u, inclusief catering, voor uiteenlopende bijeenkomsten kunt reserveren.

De variatie van onze zalen spreekt veel doelgroepen aan. Bijna gelijk aan de indeling van vroeger, hebben de verschillende vertrekken in de Lickebaertshoeve een eigen functie behouden.
Op die manier kunnen wij, afhankelijk van de wens van onze gasten, de meest passende ruimte aanbieden.

De Lickebaertshoeve
tel. 010 - 591 51 75
fax 010 - 592 42 00
www.lickebaertshoeve.nl

 


Partycentrum Middelhuyse - Vlaardingen


Middelhuyse staat bekend als de betere locatie voor bruilofts- of bedrijfsfeesten, en verzorgt uw complete ochtend-, middag- en/of avondprogramma.
De capaciteit van ons partycentrum bedraagt maximaal 250 personen, wij beschikken over ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid en zijn gemakkelijk te bereiken.

Ieder feest is bij ons maatwerk, ons professioneel personeel verzorgt uw feest tot in de puntjes. Uw bruiloft is één van de mooiste momenten in uw leven en dat  van uw partner, waarvan u zorgeloos moet kunnen genieten.
Onze unieke locatie, de gezellige uitstraling en onze organisatie vormen belangrijke succesfactoren voor uw droomdag. Wij kunnen uw complete huwelijksdag verzorgen vanaf binnenkomst na de plechtigheid, eten met uw gasten, eventueel een receptie tot en met een spetterend feest.
Een andere combinatie of selectie van deze onderdelen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Partycentrum Middelhuyse beschikt over jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en feesten, wij staan u met plezier terzijde.

Partycentrum Middelhuyse
tel. 010 - 474 74 00
e-mail
www.middelhuyse.nl

 


De Lindenhof - Delft


De Lindenhof ligt aan de vijver van het Agnetapark in Delft. Het monumentale pand bestaat uit meerdere ruimtes met ieder een eigen karakter.  Zoals bijvoorbeeld de authentieke toneelzaal uit 1914 met prachtige muurschilderingen en kolossale kroonluchters voor een feestavond of receptie.

Een combinatie van meerdere ruimtes voor de invulling van uw feest tot 400 personen is goed mogelijk, maar ook kleinere gezelschappen kunnen uitstekend terecht. De culinaire prestaties worden geleverd door eigen koks.

De Lindenhof is eenvoudig te bereiken en er is tevens voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wist u dat u ook op zondag kunt trouwen in raadhuis De Paauw in Wassenaar? Tel. 070 - 512 22 58

De Lindenhof
tel. 015 - 21 21 489
fax 015 - 21 58 338
www.delindenhof.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zuid-Holland - Feestvieren op het water