Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Kado-tips

Ballonvaren met BAS Ballonvaarten - Ballonvaarten in heel Nederland


BAS Ballonvaarten B.V. is een rijkserkend en professioneel ballonvaart bedrijf dat zich sinds 2003 gespecialiseerd heeft in passagiers ballonvaarten voor zowel bedrijven als particulieren en luchtballon evenementen over de hele wereld!

Wij zijn lid van de belangrijkste branche organisaties als de PBN (Professionele Ballonvaarders Nederland) KNVvl en BBAC.

Onze vertrekplaatsen voor het maken van een ballonvaart zijn o.a..
Laren (gem Lochem) Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Houten, Joure, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, TilburgUtrecht, Veenendaal, Zutphen en Zwolle en vele andere.
Maar ook met een "volle mand" vanaf een locatie door u aan te wijzen bijvoorbeeld een ballonvaart vanaf uw eigen woonplaats.

Bij BAS Ballonvaarten B.V. varen we met maximaal 12 - 14 passagiers in een mand, wij gebruiken hiervoor extra ruime manden zodat iedereen bij ons aan "het raam" kan staan. Wilt u echt alleen met z'n 2-en ballonvaren dan hebben wij het speciale VIP Ballonvaart arrangement voor u, dit wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, blikken, zilveren of gouden huwelijk, of gewoon omdat de passagier graag met 2 personen wil ballonvaren.
Ook is het ook mogelijk om met grote groepen t/m 250 personen een ballontocht te maken bijvoorbeeld voor een avontuurlijk bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Wilt u een origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld een Valentijnskado, dan zijn onze (deel) cadeaubonnen misschien iets voor u.
Hierbij kunt u zelf een bedrag aangeven en wij maken de ballonvaart kado bon. (Wij zijn aangesloten bij de Nationale Ballonvaart Bon, Nationale Ballonbon, Nationale Geschenkbon, Kado-Waardebon.nl en wij accepteren de Eventbon van Event Store, maar hebben ook eigen ballonvaart Kado Bonnen)

Wilt u vandaag de ballonvaart ticket nog in huis hebben?
Wij hebben als eerste ballonvaart bedrijf in Europa E-Tickets!
Erg handig en u hoeft niet te wachten op uw ballonticket, u krijgt de E-Ticket meteen per email toe gestuurd! Deze E-Tickets kunnen heel handig en veilig via iDEAL online betaald worden. (Als extra veiligheid voor uw gegevens invoer hebben wij het SSL certificaat op onze bestel pagina).

Wij hebben ook regelmatig een leuke ballonvaart aanbieding zoals onze lastminutes, dan kunt u wel heel voordelig ballonvaren.
Bekijk hier het actuele lastminute aanbod.

Ballonvaren is geheel afhankelijk van het weer, de belangrijkste spelbrekers zijn voor ons; Te veel wind, slechte zichtwaarden, laag hangende bewolking of regen (met eventueel onweer) Mocht de ballonvaart niet door gaan op de geplande dag, dan maken we een nieuwe afspraak voor uw ballonvaart.

Wij maken de ballonvaart altijd 2 uur voor zon's ondergang of de eerste 2 uur na zon's opkomst, de zogenoemde "ochtend ballonvaart".
Dit heeft te maken met de thermiek die er overdag aanwezig is waardoor de luchtballon "onbestuurbaar" wordt.
In de Winterperiode kunnen wij de hele dag door ballonvaren omdat we dan geen last hebben van de thermiek.

Een ballonvaart is een ervaring die u niet snel zal vergeten!

Meer weten over een ballonvaart? Voor overige informatie over ballonvaren of boekingen van een ballonvaart kunt u ons dagelijks bellen op 0573-401826 (bereikbaar van 10:00-22:00)
Of vraag hier een gratis BAS Ballon brochure aan.


Adres gegevens:

Bas Ballonvaarten BV
Verwoldseweg 26
7245 VW Laren


0573-401826
info@basballonvaart.nl
www.basballonvaart.nl
 

BAS Ballonvaarten

BAS Ballonnen

De Historische Kalender - oorkondes


DE HISTORISCHE KALENDER
Wat gebeurde er, toen…………………………………………………………
De Historische Kalender geeft  een oorkonde, met informatie over de tijd rondom  iedere datum uit het verleden, die door u opgegeven wordt!
Met o.a.:
- dag van de week waarop die datum viel
- prominenten die op dezelfde dag jarig zijn (geweest)
- belangrijke gebeurtenissen uit die tijd
- sportnieuws uit die tijd
- populaire liedjes en films
- de prijzen van koffie, melk, suiker en brood

Leuk voor uzelf, of als verjaardags-, kraam- en/of huwelijkskado, etc.! Verras uzelf, uw kinderen, uw ouders, vrienden en kennissen, klanten, relaties, etc.

Oorkonde Aanstaand Huwelijk

Oorkonde Huwelijksjubileum

Oorkonde Verjaardag

Oorkonde Geboorte
 


Geef een …CHT origineel en persoonlijk cadeau!


YourSurprise.nl is de grootste persoonlijke webwinkel van Nederland!

Met meer dan 1000 persoonlijke cadeaus brengen wij je altijd op leuke en originele ideeŽn waarmee je altijd een onvergetelijke indruk achterlaat bij de ontvanger.

Ieder cadeau kan worden opgemaakt met eigen foto, logo, tekst of naam!

De cadeaus worden supersnel bezorgd, veelal binnen 1 werkdag, en zijn altijd van superieure kwaliteit!

Ga snel naar www.yoursurprise.nl en maak direct jouw persoonlijke cadeau!


 

YourSurprise

Kadobon Online


Kadobon-online de eerste webwinkelkadobon van Nederland.

Direct printen of per e-mail versturen.

De ontvanger maakt online zelf een keuze uit de vele aangesloten webwinkels en belevenissen.

www.kadobon-online.nl

  

©Verloven-Trouwen.nl - Home