Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Partyservice

Dufais Catering - Boskoop (ZH)


Uit ervaring kunnen wij zeggen dat geen feest hetzelfde is. Wij zijn de perfecte partner voor uw evenement of feest, groot of klein. Van bitterbal tot tapas, van Boerenkool tot kaviaar, van receptie tot galafeest.

Feestelijke kwaliteit op maat.

Dufais Catering
tel. 0172 - 21 42 83
fax 0172 - 21 06 63
e-mail
www.dufais.nl
 


Van der Kroft Party Rental B.V. - Wassenaar (ZH)


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten 7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel.
Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.

Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48
E info@vdkroft.nl
I www.vdkroft.nl
 


Catering & Partyservice Stef Pastoor  - Meppel (D)


Valt er iets te vieren? Laat dat maar ons over. Catering & Partyservice Stef Pastoor organiseert én verzorgt al uw feesten, partijen en jubilea.
Formeel of swingend, van casual tot sjiek. Van een spetterend tuinfeest voor een paar honderd gasten tot intieme borrel voor eigen personeel of vriendenkring. U zegt het maar.

De datum is geprikt, wat nu...? Simpel: Catering & Partyservice Stef Pastoor regelt gewoon de rest. Samen met u. Naar eigen wens, smaak en budget, voor een feest op maat. Van invitatie tot inrichting, van confetti tot culinaire verwennerij. Zo doen we dat graag. Voor een onvergetelijke “party”!

Ons motto? Alles is bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden. En we maken samen - geheel vrijblijvend - een persoonlijke offerte.

Catering & Partyservice Stef Pastoor
tel. 0522 - 47 00 78
fax 0522 - 29 22 91
www.stefpastoor.nl
 


Roffel-Roffel  - Lelystad (Fl)


U hoeft voortaan niet meer helemaal naar Afrika te reizen om typisch Afrikaanse cuisines te eten of om naar al die opzwepende Afrikaanse muziek te luisteren.
Met onze gewoon ongewone diensten gaat uw wens in vervulling in de vorm van een onvergetelijke dag met gevarieerde heerlijke cuisines uit verschillende West Afrikaanse landen in typische Afrikaanse sfeer bij u thuis of in een andere plaats van uw voorkeur.

Verschillende Afrikaanse dranken, die rechtstreeks vanuit Afrika zijn geďmporteerd, vullen uw heerlijke gerechten aan. Dus, wij verwennen u niet alleen met onze bijzondere heerlijke specialiteiten, maar u duikt ook in de typisch West-Afrikaanse eetwereld. Het is geen wonder waarom Roffel-Roffel gewoon ongewoon is omdat Wij eethospitaliteit met typische Afrikaans accent spreken!

Wij voorzien uw parties niet alleen maar met authentieke West-Afrikaanse gerechten, wij geven ook bijzondere kleuren en gezelligheid aan dit feest met live entertainment door professionele West Afrikaanse drummers/zangers/dansers.

Roffel-Roffel
tel. +31 (0)320 - 25 75 77
gsm +31 (0)6 - 13 84 67 88
e-mail
www.roffel-roffel.nl
 


Anfé Partyservice & Organisatie  - Rosmalen (NB)


Anfé Partyservice & Organisatie organiseert voor u feesten en evenementen variërend van een dagdeel tot enkele dagen en voor tien tot meer dan duizend personen!

Anfé levert een totaalpakket van diensten en kwaliteitsproducten die elk feest of evenement tot een gegarandeerd succes maken. Wilt u een compleet feest / evenement organiseren of bent u op zoek naar:

• Catering
• Tenten
• Aankleding
• Entertainment
• Personeel
• Bijzondere locatie
  en/of
• Deskundig advies

Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Anfé Partyservice & Organisatie
tel. 073 - 532 61 12
fax 073 - 511 41 12
e-mail
www.anfe.nl
 


Partyservice Savelkoul BV  - Echt (L)


Partyservice Savelkoul is een jong en dynamisch bedrijf dat zowel culinair als op het gebied van verhuur en organisatie uw feest tot in de kleinste details kan verzorgen.

Of het nu handelt om een bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, jubileum, communiefeest of een barbecue.
Voor iedere gelegenheid kan uit een ruime keuze een passend aanbod worden samengesteld geheel naar uw eigen wensen.

Partyservice Savelkoul staat voor creativiteit, vakmanschap, gastvrijheid, persoonlijke aanpak en teamgeest.

Wij regelen alles voor u, waar dan ook. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in koude en warme buffetten, dessertbuffetten, borrelgarnituren, Limburgse boerenbuffetten, Italiaanse buffetten, barbecue, gourmet, high tea thee party, drie-landen buffetten en diners.

Wij zorgen naar wens ook voor perfecte bediening en zo nodig voor sfeervolle muziek, tafellinnen, serviesgoed, glaswerk, bestek, meubilair, bloemen, sfeerverlichting en partypaviljoens.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

Partyservice Savelkoul BV
tel. 0475 - 48 10 40
fax 0475 - 48 22 03
www.partyservice-savelkoul.nl
 


Jacques Wery Catering & Partyservice  - Zeewolde (Fl)


Waar en met wie u ook bent...
Betreft het een zakelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn met vrienden en familie.
Bent u in een vergaderruimte aan het brainstormen over een nieuw product dat gelanceerd  moet worden of wilt u met een groep adverteerders een ballonvlucht maken.
Gaat u trouwen en wilt u een geweldig feest geven of bent u op zoek naar bedrijfscatering van uitstekende kwaliteit?

Waar en met wie u ook bent.
Goed en lekker eten zorgt voor meer vrolijkheid en harmonie. Mensen reageren nog positiever op elkaar. Genieten doe je samen het beste.

Jacques Wery Catering & Partyservice zorgt voor catering op maat.

Het bedrijf is gevestigd in Zeewolde in bestaat sinds 1993. Het heeft een goede naam en een rijke ervaring aan catering op elk denkbaar gebied. Wij verzorgen u feest, bijeenkomst of evenement vanaf 15 personen.
Al uw wensen worden bij Jacques Wery Catering & Partyservice gerealiseerd. Wij organiseren desgewenst alles voor u, locatie en faciliteiten tot evenement. Verse producten en eerlijk bereid eten staat voorop, zowel bij een chique 7-gangendiner, een stamppottenbuffet als ook een biologische bereide lunch. En kiest u voor een exotische maaltijd, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Aarzelt u niet ons te mailen of te bellen voor het aanvragen van nadere informatie of voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Jacques Wery Catering & Partyservice
tel. 036 -522 90 33
e-mail
www.jacques-wery.nl
 


Aybur Catering & Partyservice  - Maarssen (U)


HEEFT U IETS TE VIEREN?
Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn het adres voor al uw feesten.
Of u nu 25 gasten ontvangt of 1.000 gasten, of u nu in Utrecht een feest wilt houden of in een andere stad, wij regelen het allemaal voor u. U kunt kiezen voor onze catering maar wij kunnen ook het hele evenement voor u verzorgen.

AYBUR catering & party service is tevens een expert in de Midden-Oosten keuken.
Als u het wenst, kunnen wij uw feest ook verzorgen met personeel in traditionele kleding zodat u zich in een andere wereld waant.

Wij verzekeren u van een ONVERGETELIJKE en ONTSPANNENDE dag.

Ayburg Catering & Party Service
tel. 0346 - 28 65 95
gsm 06 - 45 90 45 50
e-mail
www.aybur.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home