Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Romantische locaties

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve  - Noord-Brabant


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.
Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt u bij ons in de zeer romantische bruidssuite.

Het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen. De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, productpresentaties, seminars, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

La Casserole
exclusieve party catering

Centrale informatienummer
0499 - 37 55 37
www.la-casserole.nl

 


Kasteel Henkenshage

Residence Rhenen  - Rhenen (U)


Romantisch arrangement

U kunt uw geliefde verrassen met een romantisch arrangement in Residence Rhenen.
Dit bestaat uit ontvangst in onze Rotisserie met een aperitief en een fantastisch vijfgangen surprisemenu vergezeld van een goede wijn.

Vervolgens kunt u overnachten in ons Chalet, waar u ’s ochtends kunt genieten van een uitgebreid ontbijt op het terras of voor de open haard.

Residence Rhenen
tel. 0318 - 54 28 88
fax 0318 - 54 02 72
e-mail
www.residencerhenen.nl
 


Lounge op Maat - Wedding Lounge  - Amsterdam (NH)


WeddingLounge is het nieuwste thema van Lounge op Maat.
Lounge op Maat is het stylingbureau dat de styling verzorgt op iedere evenementenlocatie.

Voor iedereen die graag de traditionele aankleding aan de kant schuift en iets vernieuwends wil is nu de exclusieve Wedding Lounge ontworpen.
Onze stylistes hebben de traditionele kleurstelling behouden, maar de zeer trendy en glossy uitstraling van nu toegevoegd.

De Wedding Lounge is te boeken op alle trouwlocaties. Wij maken de dag van jullie leven nog mooier en specialer!

Lounge op maat
tel. 020 - 675 23 92
fax 020 - 675 23 58
e-mail
www.weddinglounge.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home