Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Trouwlocaties in Flevoland

Bataviawerf  - Lelystad


Sinds 1 januari 1998 is de Bataviawerf aangewezen als ‘Huis der Gemeente’ zodat het mogelijk is om daar in het huwelijk te treden. Daartoe hebben wij in de eerste plaats de beschikking over de fraaie Commandeurskamer, met een schitterend uitzicht over de Bataviawerf en het IJsselmeer. Maar het is, buiten de wintermaanden om, ook mogelijk om in de kajuit van het schip Batavia zelf te trouwen.

Inmiddels zijn al verschillende paren op de werf of in de kajuit van het VOC-schip Batavia getrouwd. Als u besluit op de Bataviawerf te trouwen, omvat  dit méér dan alleen de trouwplechtigheid zelf. Zo kunt u direct na de ceremonie gebruik maken van onze Bestevaerkamer voor een korte felicitatie ronde en is  er ruime gelegenheid voor het maken van een sfeervolle fotoreportage op de  werf en op onze schepen. Tevens bieden wij u receptie- en restaurant faciliteiten en.... uw hele gezelschap heeft vrij toegang tot de Bataviawerf en ontvangt gratis een complete rondleiding!

Bataviawerf  restaurant De Taveerne realiseert (bijna) alles op horecagebied, van een eenvoudige kop koffie tot een compleet verzorgd warm of koud buffet, champagnebrunch of barbecue voor een groot gezelschap. Overlegt u gerust over al uw wensen, zodat uw dag naar uw smaak wordt verzorgd.

Bataviawerf
tel. 0320 - 26 14 09
fax 0320 - 26 13 60
e-mail
www.bataviawerf.nl
 


Nationaal-Luchtvaart Themapark Aviodrome  - Luchthaven Lelystad


Een dagje in de wolken? Kom naar het Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad, het luchtvaartavontuur voor de hele familie!

De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een dynamisch luchtvaart themapark en het gehele jaar geopend. Het luchtvaart-themapark heeft naast een binnenexpositie (zo’n 6.000 m²) en een grootbeeld-filmtheater ook een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen.

Trouwen bij de Aviodrome in Lelystad? Dat kan!

Sinds 22 maart 2006 kan er bij het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome het Ja woord gegeven worden. Dankzij de samenwerking tussen de gemeente Lelystad en de Aviodrome is het mogelijk dat u samen met uw partner uw mooiste dag in de wolken beleeft!

Wat dacht u er bijvoorbeeld van om het ja woord in een echt Boeing 747 jumbojet  te geven? Of in de vertrekhal van het oude Schiphol gebouw uit 1928, die symbool staat voor de glorietijd van de luchtvaart uit de jaren 1920-1930.

De Aviodrome kan uw bruiloft van A tot Z voor u organiseren. Graag inventariseren wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en maken wij vervolgens een offerte op maat.

Graag maken wij een afspraak om uw wensen te inventariseren en een voorstel op maat te maken.

Nat. Luchtvaart-Themapark Aviodrome
tel. 0900 - 284 63 76
fax 0320 - 289 841
www.aviodrome.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Flevoland - Trouwen op het water