Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Trouwlocaties in Friesland

De Schaopedobbe  - Elsloo


De Schaopedobbe springt er bovenuit.

Allereerst willen wij u feliciteren met uw trouwplannnen.

Onze locatie is uitermate geschikt voor u als bruidspaar, wanneer u uw eigen draai aan uw bruiloft wilt geven. Voor uw bruiloft hoeft u de accommodatie niet te verlaten. Een alles-in-een-bruiloft.
Zelfs de huwelijksvoltrekking kan binnenshuis plaatsvinden omdat de schaopedobbe beschikt over de status bijzondere trouwlocatie. Het ontvangst, de plechtigheid, receptie, maaltijd, feestavond en zelfs de huwelijksnacht, alles onder één dak.
Tot 54 personen kunnen blijven overnachten, dus lekker lang nagenieten van uw bruiloftsfeest.

U wordt uitgenodigd om een arrangement samen te stellen, waarbij veel ruimte is voor eigen invulling.

De Schaopedobbe springt er gewoon bovenuit, ‘een verblijf op maat in een ongedwongen sfeer’.

De Schaopedobbe
Kloosterweg 4
8424 SH Elsloo
0516 520651
info@schaopedobbe.nl
www.schaopedobbe.nl
 


De Schaopedobbe

Epema State  - Ysbrechtum


Epema State is in het Noorden van Nederland het enige particuliere adellijke huis, dat opengesteld is voor bezoekers.

Het is een huis waar u uw diner, receptie of bedrijfspresentatie in een heel bijzondere sfeer kunt houden.
De sfeer in de State, met schilderijen en meubels uit vele eeuwen, werd door een bezoeker gekenschetst met de opmerking “Epema-State heeft een ziel”. Dit Adellijk bezit kan geheel tot uw beschikking staan!

Tevens is de State trouwlocatie van de gemeente Sneek. Onder toeziend oog van de portretten van de statige grietmannen uit de verschillende adellijke geslachten van Epema-State, wordt in een van de royale kamers, genaamd ‘It Sael’, het huwelijk voltrokken.

Epema State
tel. 0515 - 41 24 75
fax 0515 - 43 11 30
e-mail
www.epemastate.nl

 


Epema State

Landgoed De Klinze  - Oudkerk (Aldtsjerk)


De ruim 350 jaar oude state is sinds 1997 huis der gemeente waardoor het mogelijk is uw huwelijk op het landgoed te laten voltrekken. U kunt hierbij kiezen uit één van de sfeervolle trouwzalen die de state rijk is.
Ook voor uw kerkelijke inzegening kunt u bij De Klinze terecht, aangezien het pittoreske kerkje van Oudkerk op loopafstand ligt van het Landgoed.

De bruidsparen komen niet alleen naar De Klinze om te trouwen maar verblijven vaak de hele dag op deze romantische locatie samen met hun familie en vrienden. ’s Morgens begint de bruid haar huwelijksdag in het ‘Institut de Beauté Guerlain’, waar de schoonheidsspecialiste haar bruidskapsel en make-up verzorgt. Om een prachtige trouwreportage te verzekeren, nemen wij de bruidsparen mee voor een rondrit door de omgeving in een Luxe rijtuig met Friese aanspanning of onze antieke Packard uit 1941.
Na de huwelijksvoltrekking is het tijd voor de bruidstaart en de felicitaties. De rest van de dag kan worden ingevuld met een ontspannende activiteit zoals ringsteken of kruisboog schieten, een lunch, high tea, diner, buffet, receptie of feestavond.
Bij mooi weer kan één en ander buiten plaatsvinden op het terras of in het 8 ha. grote park.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u met een globaal programma waarin al uw ideeën zijn uitgewerkt en een bijbehorende kostenbegroting.

Landgoed De Klinze
tel. 058 - 256 10 50
fax 058 - 256 10 60
e-mail
www.klinze.nl

 


Landgoed De Klinze 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Friesland - Trouwen op het water