Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Trouwlocaties in Gelderland

Kasteel Ophemert - Exclusieve trouwlocatie voor een Spectaculaire Trouwdag in de Betuwe


Unieke officiële Trouwlocatie in de Betuwe vlakbij diverse grote steden en dorpen als Tiel, Beneden-Leeuwen, Waardenburg, Culemborg, Echteld, Kerkdriel, Geldermalsen, Gorinchem, Buren, Zaltbommel, Kerk-Avezaath en Zoelen.

De trouwlocatie is maar voor één ceremonie per dag beschikbaar en daardoor heeft u alle rust voor bruidstaart, receptie, diner en natuurlijk het feest.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of kom naar onze open avonden in principe iedere dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur.


Trouwlocatie Kasteel Ophemert


Officiële Trouwlocatie kasteel Ophemert


Trouwen locaties

 


Kasteel Ophemert trouwlocatie Gelderland

Kasteel Huize Ruurlo  - Ruurlo


Kasteel “Huize Ruurlo” is al jaren een favoriete locatie om te trouwen. In het parklandschap van de kasteeltuin is de Orangerie in haar oude glorie herbouwd. Een mooiere plek is er voor een bruidspaar niet te vinden.
Eerst trouwen in het kasteel en vervolgens feestelijk en stijlvol de bruiloft vieren in de Orangerie.
Het horecagedeelte wordt naar uw eigen wensen exclusief verzorgd door hotel restaurant Avenarius.
De Orangerie Ruurlo is voorzien van de modernste horeca- en evenementen faciliteiten, met o.a. een ‘dressingroom’ voor het bruidspaar om tussendoor even op te frissen.
De feestzaal heeft een vrije overspanning en is maar liefst 8 meter hoog met schitterende kroonluchters. Daarnaast is er nog een tweede zaal met een glazen dak.

In combinatie met 29 hotelkamers, waaronder 2 bruidssuites, in hotel Avenarius (op steenworp afstand) en alle andere faciliteiten die het hotel biedt, kunt u zich voorstellen dat er vele mogelijkheden zijn voor de invulling van uw partij.

Orangerie Ruurlo
tel. +31 (0)573 - 42 14 99

e-mail

www.orangerie-ruurlo.nl

 


Residence Roosendael  - Roozendaal


Residence Roosendael en Residence Rhenen (Utrecht) zijn twee bijzondere locaties voor de ontvangst van zowel uw zakelijke als uw persoonlijke relaties.

Onderscheidend in karakter, aanvullend in mogelijkheden en gelijk in goed gastheerschap.
Aan welke gelegenheid u ook maar een feestelijke omgeving wilt geven en in welke vorm, wij bieden u twee unieke locaties op de mooiste plekjes in Nederland. Eenvoudig en snel te bereiken vanaf de snelweg en toch in een prachtige landelijke en bosrijke omgeving gelegen met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Een bruisend feest, een stijlvolle receptie of een intiem diner, met onze expertise zorgen wij voor een bijzonder geslaagde partij op maat, waar u met groot genoegen op zult terugkijken.
Onze chef-kok beschouwt het als een uitdaging uw gezelschap op basis van uw wensen met zijn creativiteit te verrassen.

Residence Roosendael en Residence Rhenen bieden u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand bijvoorbeeld in de 17e eeuwse muziekkoepel.

Residence Roosendael
tel. 026 - 36 11 597

www.residenceroosendael.nl

 


Kasteel ter Horst  - Loenen


Een unieke locatie voor trouwerijen in een rustige en mooie omgeving. Kasteel ter Horst is omgeven door mooie waterpartijen, tuinen en oranjerie.

Sinds 1998 is het mogelijk om in de speciaal ingerichte trouwzaal van het sfeervolle kasteel te trouwen.
In de klassieke trouwzaal, met stijlvolle velours gordijnen en sierlijke wijnkleurige stoelen is er een prachtige, zandstenen schouw met beeldhouwwerk, met daarop een bijzondere bijbelse voorstelling van Jezus en de overspelige vrouw.

De trouwzaal biedt plaats aan ± 50 genodigden, dit kan eventueel worden uitgebreid naar 70 genodigden.

Kasteel ter Horst
tel. +31 (0)55 - 505 30 03

e-mail

www.kasteelterhorst.nl
 


Villa Sonsbeek  - Arnhem


In het grote, rustige en monumentale Stadspark Sonsbeek in Arnhem vindt u Villa Sonsbeek.
Villa Sonsbeek is een sfeervolle locatie voor vergaderingen, seminars en presentaties. Ook voor feesten, een diner à la carte, een exclusieve wijnproeverij of een bijzondere borrel bent u op de juiste plaats. En: er mag getrouwd worden!

Het huidige Sonsbeekpark bestaat uit een samenvoeging van de vroegere landgoederen Sonsbeek, Wiltbaan en Hartjesberg. Villa Sonsbeek is gebouwd op de Hartjesberg.

Trouwen in Arnhem
Trouwen in Villa Sonsbeek betekent sfeer en stijl voor de belangrijkste dag van uw leven.
De trouwzaal is het Wijnlokaal. Hier vindt de huwelijksplechtigheid plaats. Daarnaast biedt de Villa u alle ruimte en sfeer om uw trouwdag volgens uw specifieke wensen in te richten.

Villa Sonsbeek
tel. 026 - 446 52 00

e-mail

www.villasonsbeek.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Gelderland - Trouwen op het water