Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Trouwlocaties in Overijssel

Landgoed Het Laer - Ommen


Deze 17e eeuwse Havezathe ligt op ± 500 m van Hotel & Restaurant De Zon, te Ommen. Omringd door haar baroktuinen biedt Landgoed Het Laer vele mogelijkheden. De Havezathe beschikt over meerdere ruimten die in combinatie een stijlvol decor vormen.

Op Landgoed Het Laer kan een unieke invulling aan uw trouwdag gegeven worden. Wij kunnen u een groot aantal verchillende mogelijkheden en ruimten bieden, afhankelijk van het doel en het aantal personen. Tevens zijn er goede voorzieningen voor bewegingsbeperkte gasten.
Bij mooi weer kunnen het bordes (75 m²) en/of baroktuinen erbij betrokken worden. Trouwen in het prieeltje behoort o.a. de mogelijkheden.

In combinatie met Hotel & Restaurant De Zon is het programma aan te passen als het een groot aantal personen betreft.
Ook beschikken wij over een aantal zeer speciale bruidssuites met o.a. een hele speciale badkamer met een grote whirlpool. Eén kamer heeft ook een openhaard!

Wij nodigen u graag uit om tijdens een afspraak eens vrijblijvend de mogelijkheden te komen bekijken en/of bespreken.

Landgoed Het Laer
tel. 0529 - 45 55 50
fax 0529 - 45 62 35
e-mail
www.laer.nl

 


Restaurant de Blanckenborgh - Haaksbergen


Vlakbij de gezellige dorpskern van Haaksbergen, verscholen in het park “De Blanckenborgh”, ligt ons prachtige restaurant.
Deze voormalige villa van een Twentse textielbaron is omgetoverd tot een restaurant met sfeervolle ambiance, alwaar u kunt genieten van een verrassende keuken.
Of het nu voor een gezellige lunch, zakendiner of een romantisch diner is, bij ons bent u aan het goede adres.
Sfeer, persoonlijke aandacht en de bosrijke omgeving geven een extra dimensie aan een avond heerlijk dineren.

Ons restaurant is door de gemeente bekroond met het predikaat “Huis der gemeente Haaksbergen”.
In de speciaal hiervoor ingerichte trouwzaal kunt u elkaar het ja-woord geven in een unieke, historische villa. Na de huwelijksvoltrekking kunt u bij ons genieten van een zorgeloze dag.
Kortom, een romantische dag op een romantische locatie.

Restaurant de Blanckenborgh
tel. 053 - 574 11 55
fax 053 - 574 11 65
e-mail
www.blanckenborgh.nl

 


Restaurant & Hotel B’J de Watermölle - Haaksbergen


Trouwen in stijl

Elkaar het jawoord geven in een unieke, historische ambiance... Ook uw onvergetelijke trouwdag is mogelijk in “huis der gemeente” Restaurant & Hotel B’J de Watermölle. U hoeft niet meer naar het stadhuis voor het wettelijk huwelijk maar u kunt deze dag van het begin tot het eind bij ons beleven. Een zorgeloze dag, want wij verzorgen desgewenst alles. Van champagne en bruidstaart tot diner, een intiem feest voor maximaal 50 personen.

En in de prachtige omgeving van de watermolen moet uw fotoreportage wel heel bijzonder worden.
Uw “mooiste dag” sluit u natuurlijk af in onze luxe bruidssuite met whirlpool en waterbed.

Restaurant & Hotel B’J de Watermölle
tel. 053 - 572 92 50
fax 053 - 572 92 05
e-mail
www.watermolle.nl

 


Buitenplaats De Houtmaat - Hengelo


Heel bijzonder!

Je kan je huwelijk laten voltrekken op de Houtmaat. Dit is Hengelo’s enige alternatieve plek om te trouwen voor de burgerlijke stand. Ben je op zoek naar ‘die anders dan anders plek’ voor jullie belangrijke stap, vind je die misschien wel op de Houtmaat. Daar wordt het een onvergetelijk moment. De ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Hengelo trouwt jullie in de pittoreske voorkamer van een Saksische boerderij! En in de zomer kan dat zelfs in de open lucht!

Net als bij het trouwen op het Stadhuis bespreek je van tevoren al jullie wensen met de Gemeente voor
de ceremonie. Maar ook wij nemen graag kennis van jullie speciale wensen. Want ‘Ja, ik wil’ zeg je niet zomaar! Misschien willen jullie wel aansluitend op de ceremonie een glas champagne drinken met jullie gasten. Of de bruidstaart aansnijden, die wij natuurlijk graag voor jullie verzorgen. En de Houtmaat is een hele geschikte plek voor jullie trouwfoto’s. En wat dacht je van een geweldig huwelijksfeest of jullie receptie? Je gehele trouwdag vieren op de Houtmaat.

De Houtmaat
tel. 074 - 291 81 12
e-mail
www.houtmaat.nl

 


Landgoed Singraven - Denekamp


Trouwen in de stijlvolle sfeer van Singraven.

Het Huis Singraven, de statige havezate, is een sprookjesachtig decor voor de ‘dag van uw leven’. De klassieke interieurstijl van de Grote Hal verleent uw huwelijksvoltrekking een bijzonder cachet. Vele bruidsparen uit het hele land gingen u voor.

Landgoed Singraven biedt exclusieve mogelijkheden voor diners en lunches. Het Koetshuis aan de binnenplaats met z’n authentieke interieur is een smaakvolle omgeving voor diner of buffet. Het Koetshuis leent zich ook prima voor een koffietafel of champagneontvangst.

Uiteraard past ook een bezichtiging van het landgoed in het programma.

Landgoed Singraven
tel. 0541 - 35 19 06
e-mail
www.singraven.nl

 


Dorset Mansion House - Borne


‘Trouw beloven’ in het Dorset Mansion House

In 1994 werd de volledig gerestaureerde Engels-Frans ingerichte villa omgedoopt tot “Dorset Mansion House” en worden er weer volop huwelijken voltrokken. Bruidsparen die in het voorname decor van deze villa een van de mooiste dagen van hun leven willen beleven, zullen door de bijzondere entourage van het Dorset Mansion House verrast worden. De inrichting van de salon op de eerste etage is afgestemd op het plechtige karakter van de huwelijksvoltrekking. Geluiden worden gedempt door het zware diepblauwe tapijt en de metershoge roomwitte gordijnen.

Na de plechtigheid kunt u in de lounge, maar ook op het balkon (met uitzicht op de beeldentuin) of op het terras een toost uitbrengen. De sfeer in het Dorset Mansion House is warm, beschaafd en stijlvol. Een huwelijk vieren is een feest, want ook in een statige ambiance gaat het er informeel aan toe.
Een geruisloos werkende organisatie, op de juiste momenten persoonlijke aandacht, zorgen ervoor dat alle feestelijke wensen vervuld worden.

Trouwen in het Dorset Mansion House is elkaar “trouw beloven” in een decor uit het romantisch verleden met de faciliteiten en service van vandaag.

Dorset Mansion House
tel. 074 - 266 19 25
fax 074 - 267 05 53
e-mail
www.dorset.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Overijssel - Trouwen op het water