Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Trouwlocaties in Zuid-Holland

Beachclub Natural High - Ouddorp


Trouwen op het strand

Altijd al willen trouwen op het strand? Beachclub Natural High is een prachtige nieuwe strandtent op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Onze Beachclub is een officiŽle trouwlocatie. Dat betekent dat de bruid en bruidegom, onder toezien van trouwambtenaar, elkaar het jawoord kunnen geven in de Beachclub, op het terras, of misschien wel op het strand...

Wij beschikken over een uitgestrekt terras met een prachtig uitzicht over het Noordzeestrand. Het restaurant binnen biedt ook enorm veel ruimte en kent een unieke inrichting en ambiance. Horeca van hoog niveau, een sfeervol interieur, vriendelijk personeel en een prachtige uitgestrekte omgeving staan garant voor een sprookjesachtige bruiloft.

Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, direct achter onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
http://www.natural-high.nl/trouwen-op-het-strand/

Telefoonnummer: 06 – 41 36 92 09
E-mail: beachclub@natural-high.nl
 


Beachclub Natural High
trouwen op het strand

 

 

Het Proeflokaal van Schiedam  - Schiedam


Je hart ligt in Schiedam, maar je staat op het punt je hart te geven aan een ander. Dan is trouwen op een typisch Schiedamse locatie misschien iets voor jullie? Het proeflokaal is door de gemeente aangewezen als officiŽle trouwlocatie. Naast het stadhuis, mag je dus ook in ons museum trouwen. Bijzonder, omdat het zo typisch Schiedams is. Stijlvol, omdat het museum in een volledig gerenoveerd grachtenpand is ondergebracht. Praktisch, omdat het museum ook zeer geschikt is voor een receptie, buffet en feest. Stel je voor: na het jawoord kan het feest meteen beginnen.

In de Kruidenzolder zijn al flink wat stellen in het huwelijk getreden. Vaak in combinatie met een receptie of buffet in het Proeflokaal; een ideale plek om de bruidstaart aan te snijden. Maar het kan ook anders. Wij staan open voor alle suggesties. Dus wilt u iets speciaals, aarzel niet om het ons voor te leggen.

Nadat jullie elkaar hier of op een andere locatie het jawoord hebben gegeven, is het tijd om met familie en vrienden te toosten. Goed idee om dat in het Proeflokaal te doen.
Over de catering hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben nauwe banden met goede cateraars en banketbakkerijen en regelen alles voor de receptie, van bruidstaart en champagne tot een complete buffetten.
Is een koffie met bonbon, of een borrel met een klein hapje meer uw smaak? Bijna alles is mogelijk. Voor een klein en riant budget. Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

het Proeflokaal van Schiedam
Lange Haven 74-76
3111 CH Schiedam
info@proeflokaalschiedam.nl
+31(0)10 473 04 85
www.proeflokaalschiedam.nl
 


Kruidenzolder

Proeflokaal

 

 

Vogelpark Avifauna  - Alphen aan den Rijn


Trouwen in Vogelpark Avifauna, een bijzondere locatie

Avifauna is een bijzondere, exotische locatie om elkaar het jawoord te geven of een spetterend feest te organiseren.

Borrelen tussen de flamingo's, ara's die komen aanvliegen om de trouwringen te brengen, een uniek feest en na afloop een verblijf in de luxe bruidssuite.

Het kan allemaal!


Avifauna
Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn
Tel 0172 - 487575
Fax 0172 - 421327
info@avifauna.nl
www.avifauna.nl
 


 

 

Hortus botanicus  - Leiden


Trouwen in de Hortus

De 18e eeuwse Oranjerie is een prachtige locatie, gelegen aan de singels van Leiden, welke verhuurd wordt tussen april en oktober. Het monumentale pand met zijn hoge plafond en grote ramen is geschikt voor zowel huwelijken en recepties, als diners en zakelijke evenementen. De ruimte is opgedeeld in een grote linker- en rechtervleugel en een ontvangsthal in het midden. Er is ook de mogelijkheid uw gasten buiten te ontvangen, op het terras van de Oranjerie.

Uw huwelijk laten voltrekken in de rustieke ambiance van de Hortus? Ook dat is mogelijk. De Oranjerie is een officiŽle trouwlocatie binnen de gemeente Leiden.

Capaciteit:

Huwelijksplechtigheid: 90 personen
Theateropstelling: 90 personen
Sit-down lunch/diner: 160 personen
Buffet/walking-dinner: 220 personen
Receptie/borrel: 250 personenn


Hortus botanicus Leiden
tel. 071 - 527 51 44
www.hortusleiden.nl
 


 

 

Restaurant Party Boerderij Het Wapen van Zoetermeer  - Zoetermeer


U bent voornemens elkaar het ja-woord te geven. Van harte gefeliciteerd!

Het prachtige pand aan de Zegwaartseweg 31 in Zoetermeer is al jarenlang een geliefde locatie voor het vieren van een bruiloft, omdat alle ingrediŽnten voor een geslaagd feest aanwezig zijn: een unieke locatie, sfeervolle zalen, een goede keuken en uitstekende service. Daarnaast beschikt ons pand over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wij bieden u vele mogelijkheden: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend feest of een combinatie daarvan. Ook kunt u de officiŽle huwelijksvoltrekking in ťťn van onze sfeervolle zalen houden. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze luxe bruidssuites. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt op de kamer.

Komen er op de bruiloft ook kinderen mee? Zij kunnen zich helemaal uitleven op onze speelzolder!

Het Wapen van Zoetermeer
Zegwaartseweg 31
2723 PA Zoetermeer
tel. 079 - 76 000 55
info@hetwapenvanzoetermeer.nl
www.hetwapenvanzoetermeer.nl

 


Het Wapen van Zoetermeer

trouwzaal

 

 

Kasteel Keukenhof  - Lisse


Feestvieren in de pracht en praal van een 17e eeuws kasteel, in een zaal met een eeuwenoude open haard, champagne drinken met uitzicht op de monumentale kasteeltuin. Of dineren onder een kroonluchter van Venetiaans glas. Op Kasteel Keukenhof wordt het een feest in stijl.

Het unieke van het Kasteel Keukenhof is dat het nog helemaal de inrichting van vroeger heeft. Alsof de laatste bewoners zo zijn weggelopen en de sleutels hebben laten liggen. Sofa’s en fauteuils die behoorden aan vroegere inwoners. Schrijfbureau’s en eettafels waar de graaf van Lynden nog aan gezeten heeft. Gangen waar Adriaan Maertensz. Block nog doorheen liep, een commandeur uit de tijd van de Vereenigde OostIndische Compagnie.

U kunt ervoor kiezen de hele dag en avond op het landgoed door te brengen. Het is ook mogelijk om alleen de huwelijksvoltrekking in het kasteel te laten plaatsvinden, of er de bruidstaart aan te snijden.
Er zijn heel veel mogelijkheden, waar we graag informatie over geven als u ons een bericht stuurt.

Het Kasteel Keukenhof is een officiŽle locatie voor een huwelijksvoltrekking. Een ambtenaar van de gemeente Lisse zal graag het huwelijk votrekken.

Kasteel Keukenhof
tel. 0252 - 750 690
www.kasteelkeukenhof.nl
 


Kasteel-Keukenhof 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zuid-Holland - Trouwen op het water