Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Valentijn

Ballonvaren met BAS Ballonvaarten - Ballonvaarten in heel Nederland


BAS Ballonvaarten B.V. is een rijkserkend en professioneel ballonvaart bedrijf dat zich sinds 2003 gespecialiseerd heeft in passagiers ballonvaarten voor zowel bedrijven als particulieren en luchtballon evenementen over de hele wereld!

Wij zijn lid van de belangrijkste branche organisaties als de PBN (Professionele Ballonvaarders Nederland) KNVvl en BBAC.

Onze vertrekplaatsen voor het maken van een ballonvaart zijn o.a..
Laren (gem Lochem) Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Houten, Joure, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, TilburgUtrecht, Veenendaal, Zutphen en Zwolle en vele andere.
Maar ook met een "volle mand" vanaf een locatie door u aan te wijzen bijvoorbeeld een ballonvaart vanaf uw eigen woonplaats.

Bij BAS Ballonvaarten B.V. varen we met maximaal 12 - 14 passagiers in een mand, wij gebruiken hiervoor extra ruime manden zodat iedereen bij ons aan "het raam" kan staan. Wilt u echt alleen met z'n 2-en ballonvaren dan hebben wij het speciale VIP Ballonvaart arrangement voor u, dit wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, blikken, zilveren of gouden huwelijk, of gewoon omdat de passagier graag met 2 personen wil ballonvaren.
Ook is het ook mogelijk om met grote groepen t/m 250 personen een ballontocht te maken bijvoorbeeld voor een avontuurlijk bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Wilt u een origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld een Valentijnskado, dan zijn onze (deel) cadeaubonnen misschien iets voor u.
Hierbij kunt u zelf een bedrag aangeven en wij maken de ballonvaart kado bon. (Wij zijn aangesloten bij de Nationale Ballonvaart Bon, Nationale Ballonbon, Nationale Geschenkbon, Kado-Waardebon.nl en wij accepteren de Eventbon van Event Store, maar hebben ook eigen ballonvaart Kado Bonnen)

Wilt u vandaag de ballonvaart ticket nog in huis hebben?
Wij hebben als eerste ballonvaart bedrijf in Europa E-Tickets!
Erg handig en u hoeft niet te wachten op uw ballonticket, u krijgt de E-Ticket meteen per email toe gestuurd! Deze E-Tickets kunnen heel handig en veilig via iDEAL online betaald worden. (Als extra veiligheid voor uw gegevens invoer hebben wij het SSL certificaat op onze bestel pagina).

Wij hebben ook regelmatig een leuke ballonvaart aanbieding zoals onze lastminutes, dan kunt u wel heel voordelig ballonvaren.
Bekijk hier het actuele lastminute aanbod.

Ballonvaren is geheel afhankelijk van het weer, de belangrijkste spelbrekers zijn voor ons; Te veel wind, slechte zichtwaarden, laag hangende bewolking of regen (met eventueel onweer) Mocht de ballonvaart niet door gaan op de geplande dag, dan maken we een nieuwe afspraak voor uw ballonvaart.

Wij maken de ballonvaart altijd 2 uur voor zon's ondergang of de eerste 2 uur na zon's opkomst, de zogenoemde "ochtend ballonvaart".
Dit heeft te maken met de thermiek die er overdag aanwezig is waardoor de luchtballon "onbestuurbaar" wordt.
In de Winterperiode kunnen wij de hele dag door ballonvaren omdat we dan geen last hebben van de thermiek.

Een ballonvaart is een ervaring die u niet snel zal vergeten!

Meer weten over een ballonvaart? Voor overige informatie over ballonvaren of boekingen van een ballonvaart kunt u ons dagelijks bellen op 0573-401826 (bereikbaar van 10:00-22:00)
Of vraag hier een gratis BAS Ballon brochure aan.


Adres gegevens:

Bas Ballonvaarten BV
Verwoldseweg 26
7245 VW Laren


0573-401826
info@basballonvaart.nl
www.basballonvaart.nl
 

BAS Ballonvaarten

BAS Ballonnen

Geef een …CHT origineel en persoonlijk cadeau!


YourSurprise.com: de meest originele en persoonlijke cadeaus!

Nieuw! Kijk bij YourSurprise.com voor de meest unieke en persoonlijke cadeaus!
Zoals een persoonlijk lied, fotoballon, fotokalender, slagroomtaart met foto, handgeschilderd schilderij en nog veel meer leuke fotocadeaus.
Verras je geliefde met iets echts origineels en persoonlijks!

YourSurprise.com verkoopt alleen ťcht leuke, unieke en originele persoonlijke cadeaus.
Alles gepersonaliseerd, op naam of met foto!

Ga snel naar www.yoursurprise.com, en maak direct jouw unieke cadeau!
 

Ballon Express


Bent u op zoek naar een leuk, speciaal en spontaan cadeau? Wilt u wel eens iets anders dan een kaart, een bloemetje of een fles wijn. Verras uw relatie, familielid of geliefde met originele wensballon.

Ballon Express heeft ze voor vrijwel elke gelegenheid: liefde, huwelijk, geboorte, verjaardag, beterschap, kerst etc.
De ballon heeft gegarandeerd succes bij jong en oud en zal zorgen voor een geweldige respons!

Ballon Express verstuurt ze voor u door heel Nederland.

De geadresseerde krijgt binnen 24-48 uur een mysterieuze lichte doos aangeboden waaruit na opening de ballon, gevuld met ongevaarlijk helium, tevoorschijn zweeft. De ballon blijft minimaal anderhalve week in de lucht. Uw persoonlijke boodschap komt op een kaartje aan de ballon.

Ballon Express
tel. 070 - 361 77 47
fax 070 - 360 32 62
e-mail
www.ballonexpress.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home