Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanner - Trouwen in het buitenland

EXCELLENCE WEDDINGS - Dilbeek (Vlaams-Brabant, België)


Excellence Weddings verzorgt uw huwelijksfeest en biedt U verschillende mogelijkheden aan:

• organisatie van A tot Z
• gedeeltelijke organisatie
• weddingplanner voor 1 dag
• huwelijk in het buitenland

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest perfect in orde is waar u en uw gasten nog lang van zullen spreken!
 
Voor meer informatie kan u naar de website gaan of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Excellence Weddings
Geraldine Bontemps
Hoppeweg 18
B-1700 Dilbeek
België
0496/87 77 76
www.excellence-weddings.be
info@excellence-weddings.be
 


EXCELLENCE WEDDINGS

World Wide Wedding - Breda (NB)


Trouwen in het buitenland, maar dan anders...

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Een droom die uitkomt! Maar jullie droom gaat verder dan je eigen omgeving, verder dan Nederland. Jullie dromen ervan om te trouwen in het buitenland. Juist dit heerlijke gevoel van dromen moeten jullie zien vast te houden in de voorbereidingen van jullie trouwreis. En dat kan met World Wide Weddings. Let your dreams come true!

World Wide Weddings is de specialist in het organiseren van trouwreizen naar het buitenland. Met veel enthousiasme zetten de specialisten van World Wide Weddings al geruime tijd hun ervaring, professionaliteit en creativiteit in, om mensen de mooiste tijd van hun leven te bezorgen.

Bij het trouwen in het buitenland, komt immers veel kijken. Denk onder andere eens aan het op tijd binnenkrijgen van de benodigde papieren, het regelen van de juiste locatie en de fotograaf etc, etc.

World Wide Weddings heeft de juiste ervaring en kennis in huis en neemt jullie deze voorbereidingen graag uit handen. De aandacht kan dan weer gericht worden op het belangrijkste moment.
Het geven van jullie ja-woord.

www.worldwideweddings.nl

 

World Wide Weddings Trouwen op Fiji Islands

World Wide Weddings Trouwen in Finland

Extravacanza, trouwen in het buitenland - Eindhoven (NB)


Wie droomt er niet van om zijn of haar partner het ja-woord te geven onder de wuivende palmen van een zonovergoten Caraïbisch eiland?
Tussen de glitter en glamour van het bruisende Las Vegas? Of temidden van tropische bloemen op het exotische eiland Bali?

Als je in het buitenland wilt trouwen, dan kan dat op 1001 manieren. En alleen al de voorpret van het plannen maken, is in één woord fantastisch!

Extravacanza, voor de meest romantische, opwindende en spannende trouwerij in het buitenland. Uiteraard tot in de puntjes verzorgd. Inclusief alle contacten met ministeries en de bijbehorende rompslomp.

Onze “wedding planners” staan voor jullie klaar. Doordat ze alle bestemmingen regelmatig persoonlijk bezoeken, hebben ze een heleboel leuke tips en adequate raad voor die speciale dag in je leven die je, als het aan ons ligt, nooit zult vergeten.

Extravacanza
tel. 040-2146360
www.extravacanza.nl

 
Weddingplanners in de regio:
Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home